20140309

Sunnuntai linssin läpi

Hiihtoloma on jo pulkassa. Eilen palailin Rovaniemen ihmeelliseen talven taikamailmaan takaisin, ja huomenna olisi tarkoitus rantautua luentosalin epämukaville penkeille. Viikko kului akselilla Oulu-Suomussalmi-Oulu-Haparanda eli pahemmin sitä lomalla suoritettavaa löhöilyä ei kertynyt. Tuntuu kuin olisin väsyneempi loman jäljiltä kuin mitä olin ennen lomaa, eikä tämä päivä ole paljoa helpottanut oloa todella oudontuntuisen flunssan johdosta. Loma lomasta olisi ihan jees. Arkeen paluun kunniaksi kokosin sunnuntai-päiväni teille iPhone-kuvina! 
1. Dekoa dekoa dekoa. Yhden kokonaisen päivän olen lukenut tuota samaa Dekon numeroa. Hieman jälkeen olen jäänyt, sillä kyseinen numero oli helmikuun puolelta. 2. Lehden lukeminen kävi niin työstä, että oli pakko pysähtyä välillä katsomaan päivän ohjelmia ja Pinterestin tapahtumia. 3. Hieman lisää Dekoa. 4. Vihdoin ja viimein sain tehtyä kevätsiivouksen ylipursuavaan käsityökoriini. Tavarat tuli järjesteltyä piiloon pahvilaatikkoon.
5. Pahvilaatikot löysivät paikkansa eteisen naulakon alta. Saa nähdä kauanko ne siinä saavat asustaa, sillä rotikalla on paha tapa terrorisoida kaikki pahvilaatikot. Kevätkengät kävelivät puolestaan häkkivarastosta asunnon puolelle odottelemaan kauniita kevätpäiviä. 6. Tico on maukunut koko päivän ja ollut jotenkin levoton, täytyihän pientä siis leikittää useampaankin kertaan. 7. Mitä päivä olisikaan ilman kahvia? Numskis!

8. Iltatee paras T. 9. Pyykkivuori nousi niin huimaa vauhtia eilen, että oli pakko kiivetä sen huipulle ja alkaa louhimaan pienemmäksi. Yhteensä 4 koneellista pyykkiä tuli pestyä ja huomenna jatkuu! 10. Iltahämärissä alkoi iskeä paniikki, kun mitään "hyödyllistä" ei ollut vielä tullut tehtyä. Niimpä tartuin kurssikirjan kansiin ja jatkoin tiivistelmien tekemistä. 11. Opiskelu loppui kuitenkin lyhyeen, kun Moderni perhe iskostui mieleeni ja pakkohan sitä oli ruveta katselemaan. 

Nyt loppuilta jatkuu tuotekonseptoinnin tiiviseltän, Modernin perheen ja jonkin hyvän kirjan parissa! 

4 kommenttia:

 1. Siellä sitä vaan on touhutta eikä tultukkaan kylää D: ps. mille luennolle oot oikeen menossa? Eihän se MuKoVekaan ala kuin vasta tiistaina? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. D: Hihhihii, hei oikeesti anteeks, mullon ollu aamusta asti tosi oudon tuntunen pää ja nenä on vuotanu kokoajan, vissiin oon kulettanu jonkun flunssan Oulusta :| Toivottavasti ei ainakaan tästä pahene! No siis mie muistelin et mukove alkais huomenna, mut se oliki ArchiCad ku alkaa iltapäivällä :)

   Poista
  2. No ei se mitään! :D Joku toinen kerta sitten! :3 Koita parantua ;_;
   AchiCad? :D What is that? :D

   Poista
  3. Se on semmonen 3D-ohjelma, jolla simuloidaan rakennuksia ja sisustuksia :)

   Poista