20150506

Viimeinen vuosi


Viimeinen vuosi on ollut aika tapahtumarikas. 
Kesäloman aloitin valintakoevalvojana. 
Loput kesästä menikin lenkkeillen, ystäviä tapaillen ja lukien. Erityisesti runot olivat niin luku- kuin tekolistallani.
Syksyn saavuttua ensimmäinen homma oli matkustaa Helsinkiin pystyttämään Habitare 2014 -messuille meidän yliopiston Mainas-messuosastoa.
Loppusyksystä vuorossa oli uurto-näyttely Taito Lapissa, johon suunnittelin poronnahkapohjaiset huopasisätossut ja niihin kuosin.
Talvi kului mitä hermoja raastavimman kurssityön parissa. Tehtävänä oli suunnitella hotellihuoneen sisustussuunnitelma ja 3D-mallintaa se. Samaiseen tehtävään kuului myös suunnitella käyttö-/taidetekstiili hotellihuoneessa käytettäväksi.
Työ oli niin mukava, ettei enää kovin paljoa halua tietokoneella istua... Hermot olivat loppusuoralla niin tiukalla, että piti lähteä keskieurooppaan kahdeksi viikoksi rentoutumaan.

Onneksi urakka tämän yliopiston osalta alkaa kohtapuoliin olemaan paketissa, kun sain palautettua tänään kandidaatintutkielmani. Ensi viikolla vuorossa maturiteetti ja tutkintotodistusta postissa odotellessa!

Nyt on aika siirtyä taas hetkeksi pääsykoekirjojen pariin.


2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla sustakin välillä! :) Ja voin kyllä uskoa, että noiden hommian jälkeen ei koneella istuminen innosta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän sitä itsensä eläväksi ilmoittaa :) Joo vei kyllä mehut tietokoneella rassailusta kokonaan..

      Poista