20140226

Koska huiveja ei koskaan voi olla liikaa


_DSC0046
Neulomosta hyvää päivää! Täällä ollaan istuttu puikkojen ja koukkujen takana ties kuinka monta tuntia viimeisen viikon aikana. Valmiiksi on tullut monenmoista ja keskeneräisenä on vielä useampi arjen pehmennys. Tarkoituksenani on ollut kuluttaa lankavarastoani järkeviin käyttötarkoituksiin.  Huivithan ei tähän kategoriaan varsinaisesti kuulu, sillä minulta löytyy jo useita kymmeniä yksilöitä komeroni pohjalta. Joka paikka suorastaan pursuaa pelkkiä huiveja. Tämän huivin sain juuri ja juuri neulottua Pirtin Kehräämön langasta, josta minulla ei ole enää hajuakaan mitä mallia se oli (valitettavasti, olisin itsekin tarvinnut lisää). Paitsi muodoltaan niin myös väriltäänkin huivi on ainakin itselleni hieman erikoinen. Pidän erittäin paljon oransseista sävyistä ja mietinkin syökö tämä hiuksistani sävyä tai tuleeko minusta liian oranssi tämän ja oranssin takkini kanssa. Yksivärinen huivi olisi saattanutkin olla hieman blaah, mutta tämän langan kaunis liukuvärjäys murretun vaaleanoranssista tummanoranssiin sopii monen värin kanssa, mukaanluettuna oranssien hiusteni ja takkini! 
_DSC0019_DSC0015
(^ Hullunsilmäni iskee jälleen! En tajua, miksi aina nostan toista poskeani, mikä tekee silmäni alle mielettömän pussin ja näytän ihan mielisairaalta..)
_DSC0030

P.S. Jos joku sattumoisin on Rovaniemellä aikavälillä maaliskuu niin poiketkaa Roin Muotoiluhuoneella (Ainonkatu 1)! Siellä on näyttely meidän Painokangas II -kurssin lopputöistä!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti