20140213

Viikonloppu keskellä viikkoa

Viimeisimmät kaksi päivää ovat olleet luentovapaata, tai kuten rakas painokangasopettajamme sanoisi: itsenäisen työn päiviä. Äääh kuinka inhoankaan tuota termiä, aivan kuin olisimme jotain orjia, jotka eivät saa käyttää vapaapäiviään muuten kuin kurssitöitä tekemällä. Jokatapauksessa kurssitöihinhän nämä vapaat tunnit kuitenkin menivät. Kaksi päivää, missio painokangas- ja kudontastudio. On kyllä aivan erikiva tehdä hommia, kun ei ole opettajat niskan takana hengittämässä ja arvostelemassa, jos sattuukin seistahtumaan. Eilen saldoksi kertyi kaksi maalattua kangasta, seulan valotus ja pesu sekä X määrä kudottuja mallitilkkuja. Tänään otin hieman rennommin ja kudoin pelkästään kasan mallitilkkuja, autoin etsaamaan kaverini kankaan sekä kiinnitin värin toiseen eilen maalattuun kankaaseen. 
Hahaa, tämän kuvan ottohetkellä eräs kanssaopiskelijani yritti kuivattaa takana olevaa kangasta hiustenkuivaajalla. Epätoivoinen yritys, en ole varma jättikö hän sen kesken vai painoiko hän hieman märkään kankaaseen. Epätoivoiset opiskelijat ry. Kaikkea hauskaa sitä tapahtuu, kun ei ole kissa vahtimassa! 


Päivittelin myös instaan muutamat näpsyt. (@Andynen !!!!)

Kannattaa kangasta värjätessä muistaa myös suojahanskat, muuten voi käydä näin! Veikkasin, että minulla tulee olemaan seuraavan viikon ajan siniset kädet, mutta onneksi seuraavana päivänä väri oli kulunut jo lähes kokonaan pois. 

Huominen sitten jatkuukin samoissa merkeissä. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, seuraavat pari viikkoa kuluu kankaanpainanataan ja kudontaan sekä erään teollisen muotoilun kurssin lopputyön tekemiseen. Loma olisi kyllä tarpeen!

Lopputuloksista on luvassa juttua myöhemmin. Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti