20140210

Nanomainen päivitys


Nanoakvaarioni sai neljä pienen pientä asukkia noin viikko takaperin. Tarkoituksena olisi täyttää tämä allas erimerkkisillä ravuilla ja ehkä jopa parvella joitain pieniä, uivia kaloja. Alkuperäisesti asukkeja oli suunnitteilla kantaa säkki kaupalla Oulu- & Ruotsi-visiitiltäni, mutta altaassa oleva kanto alkoi keräämään niin paljon bakteerikasvustoa pintaansa, että oli pakko hankkia jotakin sitä syövää. Allas oli nimittäin melko kamalan näköinen, etten itsekään pystynyt kuin pitkällä tikulla vettä koskettamaan. Kirsikkasukaravut ovat onnekseni näyttäneet syövän limaa melko hyvin eli parempaan suuntaan ollaan menossa. Vihdoinkin pystyn taas jatkamaan keskenjäänyttä sisustusprokkistani!


Tästä touhusta ei oikeasti ole tulossa loppua. Haaveeksi isomman malawilan kanssa on nyt tullut iso seura-allas! Tätä hinkua ei myöskään helpota se, että porukoitteni akvaarion lehtikalat ovat munineet eilen... Ilmainen kalaparvi kuulostaisi niin mehukkaalta. Joudun kohta vuokraamaan erillisen kämpän kaikille näille tankeilleni. Kissakin tykkää, kun on paljon lämpimiä akvaariovaloja, joiden päällä nukkua.

2 kommenttia:

  1. Hui vähän siisti akvaario sinulla! :). Meillä oli kans ennen akvaario ja siitä luovuin just tuon jatkuvan siivoamisen takia.. Ehkä sitten joskus kunhan tuo karvakaveri vähän rauhoittuu :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi hyvä kombo mullakin kun kissa ja parit aquat D: Kokoajan on toinen läpsimässä vettä lattialle ja hyvä ettei itekkin ui isommassa altaassa.

      Poista